mandag 24. januar 2011

Hong kong: parkliv og vaarstemning


I 15. etasje i et random markedssenter blant massevis av lokale butikker, hosteler og resturanter bodde jeg og Karen vaare 3 dager i Hong Kong.

Hong Kong er og blir en storby uten om det vanlige. Ikke bare er byen vanvittig bra organisert, noe som stakkers, norske backpackere setter stor pris paa, men byen er helt utrolig ren. Soppelbokser paa vaert hjorne, og stoppskilt paa hva som ikke er lov er med paa aa holde byen ren og pen for alle og en hver. Hong Kong har massevis av gratistilbud, templer, parker, hager og fritidstilbud til alle som maatte onske det.

Vi brukte mest tid paa aa besoke noen av byens titalls markerder, parker og tok en dagstur over til Central for aa faa et fugleperspektiv over byen. Vi besokte verdens lengst rulletrapp og en tur opp i "wannebe floibanen", til Hong Kongs stolthet, the Peak.

Vi har kost oss masse i Hong Kong, med fintfint vaarvaer og god turiststemning. Med Kartet i haanda til Karen foler jeg med hvertfall trygg. Saa til alle dere som er like rettningslose som meg, dropp kart og kompass paa tur, bare bring en Karen!

4 kommentarer:

  1. Åh, supermisunnelig! Kose dere masse, jenter :)

    SvarSlett
  2. Hong Kong høres spennende ut! Have fun!

    SvarSlett
  3. Ja, vi koser oss masse! Ja, Tobias, det var som floibanen, bare vesentlig brattere, og en del hoyere. :)

    Ja, Hong Kong er spennende! :)

    SvarSlett