lørdag 5. februar 2011

Australia: Lets go to the beach!

Vi har vaert i Australia nesten en uke. Dagene flyr her i sola. Vi ankom Sydney til et hostell som var overbooket, men med vaare gode kunnskaper i aa finne et hostell i nabolaget ordnet dette seg glatt. Johanne derimot bodde paa det mer kule hostellet der alle de andre backpackerene bodde, vel og merke for en litt droyere pengesum.

Gjerrige Karen og meg tok til takke med et shabby dorm, med en rar Ire og et ukjent vesen. Heldigvis for oss hadde Johanne faatt kontakt med en moring. Vi hang med moringen hele kvelden og dro ut paa deres hostell, samt en liten tur paa en av de lokale pubene. Tips til alle over 18 aar : i Australia har sandbotter faatt en annen betydning!

Sydney har vel og merke mer aa by paa en sprudlevann. For eksempel kan man besoke det kjente operabygget og broen. Man kan dra ut til Harbour, besoke parker og selvfolgelig noen av de mest kjente strandene. Vi besokte Bondi beach, der baade Karen og Johanne fikk flashback til Home and Away, og der vi badet, saa paa surfing og ble brent for forste gang... aiaiai, sola i Australia er ikke til aa tulle med!

4 kommentarer:

  1. Høres ut som dere koser dere. :-)
    Her på den nordlige halvkule har vi sne og is. Vi får håpe været roer seg der nede før dere drar nordover på kontinentet. Klem fra Papsen.

    SvarSlett
  2. Heeeerlig <3 Her i Norge kan jeg melde at jeg begynner å få fødenoia! Kos dere ;)

    SvarSlett
  3. Fra Vietnam til Australia, skal si dette går unna! Og nå joiner Johanne også, men er mer luksusorintert, forstår jeg.Ikke la dere presse til å bruke mer penger enn dere har råd til, er mitt råd!5 varmegrader her i dag, det går mot vår! Klem fra mamma

    SvarSlett
  4. Ja, pappa! Vi koser oss masse, selv med sommerregn.
    Ja, vi haaper ogsaa aa slippe unna de vaerste stormene, regndagene og annet mokkavaer!

    Vi folger med deg, Eirin! gledr meg masse til aa folge via nett hvordan dt gaar med dere alle 3. <3

    Ja, vi prover aa holde paa pengee, men skal si det har roket med litt her likevel. Men vi koser oss, og det er dt viktigste! Vi er under budsjett til naa, men vi vet at de dyreste utgiftene kommer lenger nord.. Saa vi faar prove aa vaere okonomiske! Fint at dere har govaer ogsaa!

    Klem til dere alle! Skal hilse fra jentene her ogsaa <3

    SvarSlett