fredag 15. april 2011

Mas Mexico

Mexico har bydd paa mer enn Veracruz og Xilitla. Vi har blant annet besokt Palanque ruinene, brukt massevis av timer paa buss, vaert innom Casa Azul i Ciudad Mexico, Nasjonal antropologiske museum i MC, Teatochan, Og ikke minst Cafe museum cafe i San Cristobal de las casas!

San Cristobal de las casas er fantastisk! Byen i seg selv tilbyr natteliv, kaffeshapper overalt, utrolig mange bra spisesteder, hengesteder og muligheter. Vi brukte mye tid paa noen av byens cafeer, smakte byens kjente kaffe; cafe oja! Vi sov siesta, drakk ferskpressa juice, og ikke minst SHOPPET! Vi har i grunn vaert litt gale i latinoland.. og mer skal det bli..

Vi dro ut til San Juan, der menneskene er spesielt religiose, der kirkegulvet er dekket av gress og menneskene gaar rundt i saueskinn.

Vi bestemte oss for aa prove lykken paa hesteryggen, og sannelig galoperte vi ikke halveturen hen til San Juan. Hestene provde vel aa toffe seg, baade for hverandre og for oss. Vi derimot synes til tider det gikk litt for fort, og haapet at hestene heller ville gaa i bedagelig sondagsrytme.. Saann kan det sannelig gaa, for aa si det sann, vi merket det paa hele kroppen i noen dager etterpa.

Vi takket for oss til Mexico, og satte kursen mot neste gobit; nemlig Guatemala!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar