mandag 23. mai 2011

You Gotta Belize it!

Etter siste fem hastedager fra Antigua opp til Flores, ankom vi Paradiset! Fra Belize City tok vi en 45min baattur over til Caye Culker, en oy som bare har 3 gater, men mye aa tilby.

Vi valgte aa koste paa oss et hotellrom, dvs 10kr mer hver natt enn paa et dorm med bugbeds. Heldig for oss, uheldig for de andre backpackerne. 10 meter fra hotelldora hadde vi vaar egen brygge, som kunne brukes til baade soling, bading, suduko og yatzi. Med daglig morgenbad og et kveldsbad i ny og ne ble brygga en favoritt, spesielt for Karen.

Trine derimot brukte mer tid paa Split; "stranda" paa oya! Med Bikini, solkrem og barfotte bein vandret vi rundt som engler i paradis. Trine brukte vel og merke ogsaa mye tid blandt de lokales puber, med litt for fristende Piña og Carribean rom, og litt for mange hyggelige mennesker. Det er ikke bare bare aa vaere natteravn.

Johanne brukte mest tid som fisken i vannet, med snorkling, svomming og lengting etter aa komme seg ut paa det store, flotte hav. Hun ordnet tur for oss alle tre der vi svomte med skilpadder, holdt og koste med en hai og lekte sisten med Stingrays. Vi fikk ogsaa selskap av 2 ville delfiner som hoppet rundt baaten vaar. Kan vel ikke klage paa en finfin dag paa sjoen.

Vi fikk ogsaa oppleve lunsj paa San Pedro, der Karen holdt paa aa svi av fottene paa den varme bakken. Karen og Trine ruslet rundt i sine kjaere bikinier, vel og merke ikke like vanlig oppforsel her som i Paradis. San Pedro er nemlig en by som er rasistisk mot Chelas. Med baade negative og positive ord ropt etter oss passet det oss godt aa retunere til bolgane blaa og nok en gang til Paradis!

Ellers har Paradiset gikk oss alle tre noe aa tenke tilbake paa; vaar kjaere Frans grill <3, Trines kjaere storebrodre, Johannes ektemann, hummerspising, I and I , yanev, utslett, magesjau og blaatt hav saa langt aa se!
Ja, vi vil vende tilbake!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar